«Ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο θα κινηθεί για τον Σπάγιτς της Κράσνονταρ»

«Ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο θα κινηθεί για τον Σπάγιτς της Κράσνονταρ»

Newsroom
«Ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο θα κινηθεί για τον Σπάγιτς της Κράσνονταρ»

bet365

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο Ούρος Σπάγιτς, σύμφωνα με τους Σέρβους, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της Κράσνονταρ, Ούρος Σπάγιτς ενδιαφέρεται ο «Δικέφαλος του Βορρά, όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η σέρβικη ιστοσελίδα «informer.rs».

Ο 28χρονος στόπερ είναι 18 φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας και ανήκει στην Κράσνονταρ με συμβόλαιο μέχρι το 2023, με την οποία τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές, έχοντας απολογισμό ένα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σοπότ, Τουλούζ, Άντερλεχτ και Φέγενορντ. Η Κράσνονταρ τον απέκτησε από την Άντερλεχτ το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ και την περυσινή σεζόν τον παραχώρησε δανεικό στη Φέγενοορντ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του τον Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν θα είναι με τη μορφή δανεισμού με οψιόν για το καλοκαίρι ή με κανονική μεταγραφή.

«Ο πρώην στόπερ του Ερυθρού Αστέρα έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι το αν ο ΠΑΟΚ θα τον αγοράσει αμέσως ή θα τον δανειστεί από την Κράσνονταρ μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας οψιόν αγοράς», αναφέρει το ρεπορτάζ των Σέρβων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα