Προτάθηκε το ημίχρονο των αγώνων να διαρκεί 25 λεπτά!

Newsroom
Προτάθηκε το ημίχρονο των αγώνων να διαρκεί 25 λεπτά!

bet365

Οι ηγέτες της Conmebol πρότειναν στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου της FIFA να αυξηθεί η διάρκεια του ημιχρόνου, από 15 σε 25 λεπτά.

Μια ακόμα αλλαγή στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου όπως το ξέραμε σήμερα συζητά η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όπως έγινε γνωστό, στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου της FIFA, οι ηγέτες της Conmebol πρότειναν να επιμηκυνθεί το ημίχρονο των αναμετρήσεων κατά 10 λεπτά.

Η πρόταση δεν είχε μεγάλη απήχηση, αλλά περιλαμβάνεται στην ατζέντα της συνεδρίασης της 27ης Οκτωβρίου σχετικά με τις πιθανές αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου.

Κατ' ουσίαν πρόκειται για μια αλλαγή που σχετίζεται με την εμπορική εκμετάλλευση των αγώνων. Παρά τις όποιες αμφιβολίες η παράταση του ημιχρόνου δοκιμάζεται σε ορισμένα τουρνουά κυρίως στη Νότια Αμερική.

Το θέμα θα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου και Τεχνολογίας» στα τέλη του μήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα