Γερο-Γιοβάισα: Προσοχή στις... άγριες μέλισσες

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Προσοχή στις... άγριες μέλισσες

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα βρίσκει απίστευτα ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ, ρίχνοντας παράλληλες ματιές και στο «Ολίμπικο».

Καλησπέρα φίλοι μου!

Πέρασε η μαυρίλα, πέρασε ο «Μπάλλος», αποφύγαμε τα πονταρίσματα αυτές τις μέρες γιατί κάποια ανώτερη δύναμη μας έδειχνε το δρόμο προς τον κουβά με μαθηματική ακρίβεια και επιστρέφουμε σήμερα μαζί με τον ήλιο!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα αυτό το «ΜπρέντφορντΤσέλσι» μου έχει μείνει στο μυαλό από το σημερινό πρόγραμμα και το περιμένω πως και πως! Ο τρόπος που ο Τόμας Φρανκ έχει δουλέψει την ομάδα του για να την παρουσιάσει απόλυτα ανταγωνιστική στη φετινή Premier League, με έχει ενθουσιάσει.

Και μαζί με την απουσία των Τιάγκο Σίλβα και Ρούντιγκερ από τα μετόπισθεν των «μπλε», κάτι μου λέει ότι θα το ματς αυτό ίσως και να έχει συγκινήσεις ανάλογες του εκπληκτικού 3-3 με τη Λίβερπουλ πριν από λίγο καιρό. Κάπως έτσι το Over 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,99 με κέρδισε, οφείλω να ομολογήσω...

Στο «Ολίμπικο» η Λάτσιο νομίζω ότι θα προσέξει πάρα πολύ την άμυνά της, όπως συνηθίζει να κάνει. Και μπορεί η Ίντερ να έχει παραμείνει αήττητη στα τελευταία 4 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ωστόσο, η ομάδα του Σάρι μάλλον αξίζει να λάβει μια στήριξη σε αυτό το σπουδαίο ματς. Στο 1,88 η διπλή ευκαιρία στο 1X με Over 1,5 τέρματα...


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα