Μακρόν: Θα παίξει χαφ σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Κώστας Ζάλιαρης
Μακρόν: Θα παίξει χαφ σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα

bet365

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Μανουέλ Μακρόν, θα βρεθεί στο χώρο του κέντρου στην ομάδα με την οποία θα συμμετέχει την Πέμπτη σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Συμπαίκτες του οι Βενγκέρ και Ζιρές.

Ο Μανουέλ Μακρόν θα βγάλει το σακάκι και τα καλά παπούτσια, θα φορέσει ποδοσφαιρικά, φανέλα και σορτσάκι και θα μπει στο γήπεδο για να πάρει τη θέση του στον άξονα.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, όπως αναφέρει το RMC Sport, θέλει να βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο, όμως, αυτό θα κριθεί από τη σύσταση που θα του κάνει το τιμ της προσωπικής του ασφάλειας.

Η συμμετοχή του στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα γίνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας Pièces Jaunes, για την ενίσχυση του νοσοκομείου Poissy Saint-Germain-en-Laye.

Στην ίδια ομάδα με τον Μακρόν θα βρίσκεται ο Ρούντι Γκαρσία, ο θρύλος της Μπορντό, Αλέν Ζιρές, ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Μαρσέλ Ντεσαγί και η άλλοτε διεθνής παίκτρια της Γαλλίας, Λορέ Μπουλό.

Επιπλέον, θα παίξει και ο άλλοτε στράικερ της Λυών, Σόνι Άντερσον, ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο Ρομπέρ Πιρές και ο τενίστας, Ρίτσαρντ Κασκέ.

@Photo credits: video screen
 

Τελευταία Νέα