Μπόκα Τζούνιορς: Πρόστιμο από τη FIFA λόγω Σολδάνο και Ολυμπιακού

Μπόκα Τζούνιορς: Πρόστιμο από τη FIFA λόγω Σολδάνο και Ολυμπιακού

Newsroom
Μπόκα Τζούνιορς: Πρόστιμο από τη FIFA λόγω Σολδάνο και Ολυμπιακού

bet365

Η FIFA επέβαλε πρόστιμο στη Μπόκα Τζούνιορς για ψευδή στοιχεία σχετικά με τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τη FIFA η Μπόκα Τζούνιορς απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό, οι οποίες ήρθαν στο φως μέσα από το σύστημα TMS. Η πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας επέβαλε πρόστιμο στο σύλλογο της Αργεντινής ύψους 11.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Μπόκα έστειλε ψευδή στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο δανεισμός του Σολδάνο έγινε με μηδενικό κόστος και συνεπώς δεν δηλώθηκαν τα χρήματα που δόθηκαν στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα, οι Αργεντίνοι δαπάνησαν 700.000 ευρώ, τα οποία ουδέποτε δήλωσαν.

Ο Σολδάνο έχει αποχωρήσει πλέον από την Μπόκα Τζούνιορς κι αγωνίζεται στην ισπανική Φουενλαμπράδα, της Segunda Division, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει, υπό όρους, αναγκαστική οψιόν αγοράς.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED