Ανοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο Φετφατζίδης στο Κατάρ (vid)

Ανοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο Φετφατζίδης στο Κατάρ (vid)

Κώστας Τόπας
Ανοιξε λογαριασμό με γκολάρα ο Φετφατζίδης στο Κατάρ (vid)

bet365

Το πρώτο του γκολ για τη φετινή σεζόν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, πέτυχε ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη φανέλα της Αλ Κορ, στο Κατάρ.

Ο πρώην επιθετικός του Άρη, στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης έβαλε μπροστά την ομάδα του με υπέροχο γκολ. Αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας από την πάσα του Μουσαάμπ Αμπντουλμαζίντ έξω από την περιοχή, έκανε την προσποίηση και με δυνατό αριστερό σουτ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα, αφήνοντας άναυδο τον αντίπαλο πορτιέρε, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ωστόσο, το γκολ του 30χρονου μεσοεπιθετικού δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη, καθώς λίγα λεπτά αργότερα η Αλ Σαϊλίγια ισοφάρισε για το τελικό 2-2, για το Ooredoo Cup.

Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Φετφατζίδη τη φετινή σεζόν με την Αλ Κορ, έχοντας μάλιστα και μία ασίστ στο πρωτάθλημα. Εως τώρα με την ομάδα του Κατάρ έχει καταγράψει 25 συμμετοχές, με απολογισμό έξι τέρματα και δύο ασίστ.

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα