ΠΑΟΚ: Απευθείας επαφές με Μαξίμου για τη «Νέα Τούμπα»

ΠΑΟΚ: Απευθείας επαφές με Μαξίμου για τη «Νέα Τούμπα»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Απευθείας επαφές με Μαξίμου για τη «Νέα Τούμπα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης ανοίγουν δίαυλο επικοινωνίας απευθείας με το Μέγαρο Μαξίμου και τα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης με στόχο να «τρέξει» το project της «Νέας Τούμπας».

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ παραμένει πολύ ψηλά στην ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη, με τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου» να προχωρά σε απευθείας συνομιλίες και επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου, όπως γνωστοποιήθηκε μετά την εβδομαδιαία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα αναφορικά με το project της «Νέας Τούμπας».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ο συντονισμός όλου του έργου θα γίνεται απευθείας μεταξύ των στελεχών της ομάδας και των υψηλών κλιμακίων της κυβέρνησης προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η γραφειοκρατία και «να αποφευχθεί οποιασδήποτε υπονόμευση εκ μέρους κάποιων υπουργείων και υπηρεσιών -τόσο ως προς τις εργασίες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της Νέας Τούμπας, όσο και για την προσωρινή μετεγκατάσταση της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της κατασκευής-, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και η εξασφάλιση της έγκαιρης λήψης αποφάσεων».

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν ότι από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα στην υλοποίηση του νέου γηπέδου οι συζητήσεις «πολιτικού χαρακτήρα» γι’ αυτό και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απαίτησε από τους συνεργάτες του να διακόψουν περαιτέρω επαφές. «Από δω και πέρα όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία, υπηρεσίες, πολιτικοί και τεχνοκράτες, οφείλουν να ακολουθούν τον δρόμο των έργων και όχι των λόγων, προσδοκώντας σε ίδιον πολιτικό όφελος», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι», ενώ όπως τόνισε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου «πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή και να διακόπτεται άμεσα κάθε συνεργασία με όποιον επιδεικνύει προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στον Σύλλογο».

Οριστικό αδιέξοδο με Καυτανζόγλειο

Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, όπου αναλύθηκαν τα αποτελέσματα μιας ακόμη εποικοδομητικής συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και όσα σημειώθηκαν στη συζήτηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα την προηγούμενη εβδομάδα, οριστικοποιήθηκε η απόφαση του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει ως έδρα της Β´ ομάδας το γήπεδο του Μακεδονικού στην Νέα Ευκαρπία, βάζοντας οριστικά τέλος στην παρουσία της ομάδας στο Καυτανζόγλειο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αναλάβει όλα τα αναγκαία έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο γήπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της καθημερινότητας της ομάδας, με ένα μέρος του μισθώματος να συμψηφίζεται με τα χρήματα που θα «πέσουν» συνολικά στην εγκατάσταση, κάτι που θα γινόταν και στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ Β’ αγωνιζόταν στο Καυτανζόγλειο.

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε την διοίκηση του Μακεδονικού για την άμεση επίλυση του ζητήματος και όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης «χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για το Καυτανζόγλειο να δεχθεί χρηματοδότηση από ιδιώτη επενδυτή για έργα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, που θα σταματούσαν την πορεία διάλυσης όλων υποδομών του Σταδίου επ´ ωφελεία της πόλης και των αθλητών της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την εξασφάλιση των απαιτήσεων FIFA-UEFA για αθλητικές εγκαταστάσεις τέτοιου επιπέδου, εξαιτίας παλινδρομήσεων και καθυστερήσεων πάνω από ένα χρόνο για μια απλή υπουργική απόφαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: PAOK FC

Τελευταία Νέα