ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τη «Νέα Τούμπα»

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τη «Νέα Τούμπα»

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τη «Νέα Τούμπα»

bet365

Να επισπευσθούν οι διοικητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος ζήτησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Θέματα που αφορούν την κατασκευή της «Νέας Τούμπας» συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον ειδικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου, οι κ.κ. Γκαγκάτσης, Μουτσάκης και Δημογιάννης.

Στη συνάντηση, που ακολούθησε της τηλεδιάσκεψης με τον Ιβάν Σαββίδη, συμφωνήθηκε να επισπευσθούν οι διοικητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και αφορούν τις ρυμοτομικές μεταβολές και τη διαχείριση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Συμφωνήθηκε επίσης να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και λειτουργίας των δημοτικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρωθεί συνολικά η αστική ανάπλαση με επίκεντρο το νέο γήπεδο.

Τέλος, οι επιτελείς της ομάδας ενημέρωσαν για την κατάσταση και τις εκκρεμότητες που οδήγησαν σε αδιέξοδο τη χρήση του Καυτανζογλείου.

@Photo credits: PAOK FC
 

Τελευταία Νέα