Με εντολή Σαββίδη ο ΠΑΟΚ ψάχνει λύσεις για τη «Νέα Τούμπα»

Με εντολή Σαββίδη ο ΠΑΟΚ ψάχνει λύσεις για τη «Νέα Τούμπα»

Με εντολή Σαββίδη ο ΠΑΟΚ ψάχνει λύσεις για τη «Νέα Τούμπα»

bet365

Κάθε ενέργεια του ΠΑΟΚ που αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου θα γνωστοποιείται για την καλύτερη και διαφανή ενημέρωση των φιλάθλων.

Η μη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ Β’ και η κόντρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τη διοικούσα επιτροπή του Σταδίου έφερε στην επιφάνεια εκ νέου θέματα που αφορούν την κατασκευή της «Νέας Τούμπας».

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε μια ακόμη προγραμματισμένη σύσκεψη με τους επιτελείς της ΠΑΕ και την ομάδα εργασίας για το νέο γήπεδο, όπου κατά τη διάρκεια της εγκρίθηκε η τελική μορφή του «οδικού χάρτη», το χρονοδιάγραμμα, οι προτεραιότητες και αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης ζήτησε όλες οι συναντήσεις να γίνονται επίσημα και να καταγράφονται τα αποτελέσματά τους, ενώ επανέλαβε την επιθυμία του να υπάρχει συνεχής ενημέρωση των φιλάθλων για όλες τις ενέργειες που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εγκαινίασε μια νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου θα υπάρχουν όλες οι ειδήσεις που αφορούν τη «Νέα Τούμπα» και στην αναφορά της για την σημερινή σύσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Πληροφορούμε ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο και ως εκ τούτου προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi