Προπονήσεις με τον Πανιώνιο ο Σιόβας

Θοδωρής Βασίλης
Προπονήσεις με τον Πανιώνιο ο Σιόβας

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας προπονείται με τον Πανιώνιο σε μια προσπάθεια να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Δημήτρης Σιόβας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Πανιώνιο το 2008 προερχόμενος από τις ακαδημίες της Ξάνθης. Στους «κυανέρυθρους» έμεινε συνολικά τέσσερα χρόνια με ένα μικρό διάλειμμα στον Ιωνικό, πριν αναγκάσει τον Ολυμπιακό να τον κάνει δικό του 2012.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Ουέσκα και παρά τις όποιες συζητήσεις με διάφορες ομάδες δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ο ίδιος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και σε μια προσπάθεια να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση ξεκίνησε προπονήσεις στον Πανιώνιο.

Άλλωστε, οι δεσμοί με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τους ανθρώπους της ποτέ δεν σταμάτησαν να υπάρχουν παρά το γεγονός πως έχει αποχωρήσει εδώ και μια δεκαετία κοντά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα