UEFA - Super League: Αίτημα απαλλαγής του δικαστή της Μαδρίτης για παρατυπίες υπέρ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Γιουβέντους

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
UEFA - Super League: Αίτημα απαλλαγής του δικαστή της Μαδρίτης για παρατυπίες υπέρ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Γιουβέντους

bet365

Μετά την ακύρωση των νομικών διαδικασιών υπό την πίεση του δικαστηρίου της Μαδρίτης, η UEFA πέρασε στην αντεπίθεση, ζητώντας την εξαίρεση του Ισπανού δικαστή από την εκδίκαση της υπόθεσης της Super League.

Μπορεί να έκανε πίσω στην υπόθεση της Super League και να απέσυρε τις κατηγορίες κατά Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, αλλά η UEFA δεν παραδίδει εύκολα τα «όπλα». Την επομένη, κιόλας, της ανακοίνωσης μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι οι νομικές διαδικασίες κατά της ESL είναι σαν να μην άνοιξαν ποτέ, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν και η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ζητούν την απαλλαγή του δικαστή της Μαδρίτης, Ρουίθ Ντε Λάρα, ο οποίος προεδρεύει στο 17ο Εμπορικό Δικαστήριο που εισηγήθηκε την άρση των διώξεων για τις ομάδες της Super League.

Όπως αναφέρει και στη νέα ανακοίνωσή της, η UEFA θεωρεί πως υπάρχουν παρατυπίες στην υπόθεση και πως ο εν λόγω δικαστής μεροληπτεί υπέρ των τριών κλαμπ, ζητώντας ως εκ τούτου την πλήρη εξαίρεσή του από τη συνέχεια του «σίριαλ» στις δικαστικές αίθουσες. Παράλληλα, η UEFA πρόκειται να απευθυνθεί επίσημα στο Εφετείο της Μαδρίτης για να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό.

 

Τελευταία Νέα