«Μάχη» της ισπανική Δικαιοσύνης με UEFA για τη Εuropean Super League!

Newsroom
«Μάχη» της ισπανική Δικαιοσύνης με UEFA για τη Εuropean Super League!

bet365

Η UEFA, με επιστολή στις ομοσπονδίες-μέλη της, υπερασπίζεται τη θέση της στη διαμάχη με την Ευρωπαϊκή Super League (ESL). Απαντά δυναμικά η ισπανική Δικαιοσύνη.

«Ο επίμονος διωγμός και οι δικαστικές υποθέσεις που προκύπτουν αποτελούν συνεχή υπαρξιακή απειλή για τα θεμέλια και το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η επιλογή είναι μεταξύ αλληλεγγύης και εγωιστικής απόλαυσης. Η European Super League έχει ξεκάθαρα κίνητρο την απληστία», ανέφερε η επιστολή της UEFA προς τις ομοσπονδίες-μέλη της.

Μάλιστα, θεωρεί ότι έχει συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου αναβάλλοντας την πειθαρχική διαδικασία κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους, ωστόσο η ισπανική Δικαιοσύνη έχει διαφορετική άποψη.

Το πρωί της Τρίτης (28/9) λήγει η πενθήμερη περίοδος που επέβαλε ο δικαστής Μανουέλ Ρουίθ ντε Λάρα στην UEFA για να ακυρώσει τις κυρώσεις και να αρχειοθετήσει τις πειθαρχικές διαδικασίες που ξεκίνησαν εναντίον των ιδρυτικών συλλόγων της ESL, ωστόσο όλα δείχνουν… μάχη. Η επιστολή της UEFA ενόχλησε αρκετά την ισπανική Δικαιοσύνη και η Εισαγγελία θα αρχίσει έρευνα για…. περιφρόνηση από την Ομοσπονδία και ανυπακοή από τον Τσέφεριν.

 

Τελευταία Νέα