Δουβίκας: Από τον Παναυπλιακό και τον Αστέρα Δρεπάνου, σύνθημα στα χείλη των Ολλανδών (pic & vid)

Δουβίκας: Από τον Παναυπλιακό και τον Αστέρα Δρεπάνου, σύνθημα στα χείλη των Ολλανδών (pic & vid)

bet365

Με το... καλημέρα ο Τάσος Δουβίκας έχει ξετρελάνει τους Ολλανδούς. Οι οπαδοί της Ουτρέχτης τον έχουν κάνει σύνθημα, ενώ άπαντες περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση γι' αυτόν.

Δεν σταματά να σκοράρει ο Τάσος Δουβίκας στο ολλανδικό πρωτάθλημα, βρίσκοντας ξανά δίχτυα αυτή τη φορά κόντρα στη Ναϊμέχεν, τέσσερις μέρες μετά το γκολ επί της Βάαλβαϊκ.

Σε έξι ματς, ο νεαρός διεθνής φορ μετράει ήδη 3 γκολ και 1 ασίστ. Οι Ολλανδοί είναι ενθουσιασμένοι μαζί του και περιμένουν απ' αυτόν ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στα 22 του, ο «Δουβιγκόλ», όπως τον αποκαλούν πλέον στη νέα του ομάδα, εξελίσσεται συνεχώς. Μετά τον Βόλο, όπου σκόραρε 14 φορές σε 34 ματς, στόχος του είναι να διαπρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αυτό εξάλλου είχε κι ως στόχο όταν ξεκινούσε να κάνει τα πρώτα του βήματα, πριν καλά καλά πάει στην Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τάσος είναι ένας παίκτης που έχει το μυαλό του μόνο στη δουλειά. Μόνο στην εξέλιξή του. Μόνο στο πώς θα γίνεται όλο και καλύτερος, ακολουθώντας σταθερά βήματα για να υλοποιήσει τα όνειρά του. Γι' αυτό και δεν έμεινε στην Ελλάδα. Γι' αυτό και δεν έμεινε στον Παναθηναϊκό όταν για τέσσερα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πηγαίνοντας από την Αργολίδα στην Αθήνα απλά για να παίζει. Και μετά πάλι σπίτι για να είναι κοντά στον μπαμπά του Γιάννη (προπονητής ποδοσφαίρου και θρύλος για το ποδόσφαιρο της Πελοποννήσου) και στην οικογένειά του. Μετά το «όχι» στο τριφύλλι λοιπόν, αγωνίζεται για 1,5 χρόνο στα τοπικά πρωταθλήματα από τον Παναυπλιακό και τον Αστέρα Δρεπάνου.

Ακολούθησε η Κ17 του Αστέρα, η Κ19, η πρώτη ομάδα των κιτρινομπλέ, ο Βόλος και σήμερα γνωρίζει την αποθέωση στην Ολλανδία.

H ιστοσελίδα «ad.nl» αναφέρει:

«Ο Ελληνας έχει εκπλήξει και έχει προσαρμοστεί στο επίπεδο της Ουτρέχτης ενώ γίνεται όλο και καλύτερος», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

«Ενα φωτεινό σημείο για την Ουτρέχτη ήταν χωρίς αμφιβολία ο Ελληνας επιθετικός Τάσος Δουβίκας, φαίνεται να κερδίσει στον ανταγωνισμό τον Αντριάν Νταλμάου και φαίνεται ότι θα διασκεδάσουν στην Ουτρέχτη απ' αυτόν. Συνδυάζει εργατικότητα, ήθος, ικανότητα στο σκοράρισμα, φυσική δύναμη και τεχνική».

Ο κόσμος, πάντως, ήδη τον έχει κάνει σύνθημα και το «Δούβι Δουβιγκόλ» δονεί το «Galgenwaard».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα