Γιάννης Ματζουράνης: Το τελευταίο «αντίο» στον «Εθνικάρα» (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γιάννης Ματζουράνης: Το τελευταίο «αντίο» στον «Εθνικάρα» (pics)

bet365

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός και το ελληνικό ποδόσφαιρο είπαν το τελευταίο «αντίο» σ' έναν φίλαθλο «διαμάντι», στον Γιάννη Ματζουράνη.

Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο Γιάννης Ματζουράνης, ή αλλιώς «Εθνικάρας» απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά τον περασμένο Ιούλιο καθώς μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού λόγω κορονοϊού και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) στο νεκροταφείο Σχιστού, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, εκεί όπου του είπαν το τελευταίο «αντίο» η οικογένειά του, φίλοι, οπαδοί του Εθνικού και απλοί φίλαθλοι.

Ο Ματζουράνης ήταν ένα πραγματικό υπόδειγμα οπαδού που λάτρευε τον Εθνικό Πειραιά, αλλά και την εθνική ομάδα. Το «Πάμε Εθνικάραααααα» ήταν ένα σύνθημα που έχει στιγματίσει γενιές και ο 87χρονος κυρ-Γιάννης από την Κυνουρία, λατρεύτηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων. Εγινε μέχρι και τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα κάποτε.

Από ηλικία 10 ετών παρακολουθούσε τον Εθνικό και δέθηκε με την ομάδα. Την ακολουθούσε παντού όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και στα δύσκολα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 2014, όταν άρχισαν τα πρώτα προβλήματα υγείας, έλεγε ότι είχε χάσει μόλις 12 ματς!

s

c

hn

i

uj

h

gh

g

g

yh

g

g

vr

NEWS FEED