Ο Μάρκο Λιβάια πέτυχε χατ-τρικ σε 23 λεπτά (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Μάρκο Λιβάια πέτυχε χατ-τρικ σε 23 λεπτά (vid)

bet365

Χρειάστηκαν μόλις 23 λεπτά προκειμένου ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Χάιντουκ, Μάρκο Λιβάια να πετύχει χατ-τρικ.

Η Χάιντουκ κατάφερε να ξεπεράσει με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Ίστρα, επικρατώντας με 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Μάρκο Λιβάια.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, κατάφερε να σκοράρει τρία τέρματα σε 23 λεπτά. Αρχικά, άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης από την άσπρη βούλα, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ, για το 2-0 της Χάιντουκ.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 74' όταν μετά σέντρα του Κροβίνοβιτς, ο Λιβάια έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ, πέτυχε το 3-0, λίγο πριν η Ίστρα, διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Ο Λιβάια, μετά το χατ-τρικ έφτασε τα 6 τέρματα και τις 2 ασίστ, σε 9 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Χάιντουκ. Θυμίζουμε ότι μερικές ημέρες νωρίτερα ο 28χρονος επιθετικός ήταν από τους κορυφαίους της Κροατίας στη νίκη επί της Σλοβενίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα