Αυγενάκης για το μητρώο σωματείων: «Δεν αποβάλλονται όσα σωματεία δεν έχουν εγγραφεί»

Δημήτρης Τομαράς
Αυγενάκης για το μητρώο σωματείων: «Δεν αποβάλλονται όσα σωματεία δεν έχουν εγγραφεί»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πήρε ξανά θέση για το Μητρώο των Σωματείων διευκρινίζοντας πως έχει δοθεί χρονικό περιθώριο στις ομάδες για το τέλος της αθλητικής χρονιάς.

Μιλώντας σε εκπομπή του RADIO XANIA SPORTFM ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε για το θέμα του Μητρώου και για την πληροφόρηση πως τα σωματεία που δεν έχουν μπει σε αυτό θα αποκλείονται αγωνιστικά: «Έχουμε ήδη καταθέσει διάταξη / τροπολογία που θα ψηφιστεί. Παρατείνεται ο χρόνος κατάθεσης των δικαιολογητικών. Αυτή τη χρονιά θα λειτουργήσουν κανονικά. Από το τέλος της αθλητικής χρονιάς θα πρέπει να έχουν ενταχθεί κανονικά. Δίνουμε την περίοδο ενός χρόνου. Όχι, τα σωματεία δεν θα αποβάλλονται εάν δεν έχουν εγγραφεί τώρα στο Μητρώο. Υπήρξε μία παρανόηση από έναν αξιόλογο παράγοντα, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων».Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED