Ζαγοράκης για την Ολιστική: «Το ποδόσφαιρο έχει μία ιστορική ευκαιρία»

Δημήτρης Τομαράς
Ζαγοράκης για την Ολιστική: «Το ποδόσφαιρο έχει μία ιστορική ευκαιρία»

bet365

Μετά την υπερψήφιση των τροποποιήσεων του καταστατικού από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θοδωρής Ζαγοράκης, έκανε λόγο για ιστορική ευκαιρία.

Η δήλωση του Ζαγοράκη για την Ολιστική: «Σήμερα έγινε ένα μικρό βήμα από εμάς και ένα μεγάλο για το ποδόσφαιρο. Οι Ενώσεις απέδειξαν με την ψήφο τους ότι είναι έτοιμες να προχωρήσουν μπροστά, με βάση τις προτεινόμενες καταστατικές τροποποιήσεις της FIFA και της UEFA. H Ομοσπονδία έκανε το καθήκον της και είναι προφανές ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς χρειάζεται να πράξουν αντίστοιχα.

Το ποδόσφαιρο είχε μια ιστορική ευκαιρία να δώσει λύσεις σε προβλήματα που το απασχολούν διαχρονικά και την αξιοποίησε. Κανένας δεν σκέφτηκε, στην πραγματικότητα, τι θα χάσει, καθώς όλοι είδαν τη μεγάλη εικόνα: τι θα κερδίσει το ποδόσφαιρο.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε και μεταξύ μας. Σαν μία ομάδα. Γιατί στο ποδόσφαιρο κερδίζουν οι ομάδες και όχι οι μονάδες».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED