Λούκα Νικόλα: «Εάν ψηφίσετε το καταστατικό θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Λούκα Νικόλα: «Εάν ψηφίσετε το καταστατικό θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε»

bet365

Ο εκπρόσωπος των δύο διεθνών Ομοσπονδιών, Λούκα Νίκολα, ζήτησε από το σώμα της ΕΠΟ να περάσει την Ολιστική και έθιξε εκ νέου το οικονομικό ζήτημα.

Συγκεκριμένα ο Λούκα Νικόλα απευθυνόμενος προς τη Γ.Σ. της ΕΠΟ επισήμανε ανάμεσα στα άλλα: «Εάν ψηφίσετε το καταστατικό θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε περισσότερο. Να σας βοηθήσουμε στο οικονομικό κομμάτι. Να σας βοηθήσουμε για το θέμα του Νόμου. Εάν ψηφίσετε σήμερα θα έχουμε παραπάνω βάση να πιέσουμε για τον αθλητικό Νόμο. Υπάρχουν πολλά που έχουν μείνει πίσω επειδή δεν έχει ψηφιστεί το καταστατικό. Η έκδοση του καταστατικού που παρουσίασε ο κ. Κιουπτσίδης είναι αυτή που θέλουμε. Εάν την υιοθετήσετε θα είμαστε ΟΚ. Εν τέλει η απόφαση είναι δική σας. Ας κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσουμε μπροστά».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED