Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Σακίρι, Βάλντσμιντ, Γκεστέντε

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Σακίρι, Βάλντσμιντ, Γκεστέντε

bet365

Λίβερπουλ και Λυών συμφώνησαν για την πώληση του Τζερντάν Σακίρι στα 11 εκατ. ευρώ, η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Βάλντσμιντ από τη Μπενφίκα, ενώ δυναμικό ντεμαράζ έκανε ο Παναιτωλικός εντός συνόρων με Γκεστέντε και Βαρόνε.

Μετά από τρία χρόνια στη Λίβερπουλ, ο Τζερντάν Σακίρι ετοιμάζει βαλίτσες για τη Γαλλία, ώστε να αγωνιστεί στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λυών. Οι Reds έδωσαν τα «χέρια» με τους Λιονέ για τον 29χρονο Ελβετό χαφ μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων κι έτσι ο Σακίρι θα αγωνιστεί και σε τέταρτο πρωτάθλημα από το Top-5, μετά τις Bundesliga (Μπάγερν), Serie A (Ίντερ) και Premier League (Στόουκ, Λίβερπουλ).

Την ίδια ώρα, παίκτης της Βόλφσμπουργκ είναι κι επίσημα ο Λούκα Βάλντσμιντ. Οι Λύκοι έκαναν δικό τους τον 25χρονο Γερμανό επιθετικό από τη Μπενφίκα με 12 εκατομμύρια ευρώ και συμβόλαιο ως το 2025, με τους Αετούς να τον παραχωρούν μόλις έναν χρόνο αφού τον αγόρασαν από τη Φράιμπουργκ και σε χαμηλότερη τιμή (15 εκατ. ευρώ).

Εντός των συνόρων, ο Παναιτωλικός έκλεισε δύο παίκτες. Τα «καναρίνια» προχωρούν σε μια δυνατή μεταγραφική κίνηση φτάνοντας σε συμφωνία με τον 32χρονο επιθετικό Ρούντι Γκεστέντε, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Κάρντιφ, Μπλάκμπερν και Άστον Βίλα μεταξύ άλλων στην Premier League. Σύντομα αναμένεται στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον 29χρονο Ιταλό χαφ Ιβάν Βαρόνε καθώς ο Παναιτωλικός έφτασε σε συμφωνία με τη Ρετζιάνα για την απόκτησή του ανεβάζοντας την πρόταση που είχε καταθέσει. Επίσης ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια για τέσσερα χρόνια με τον 19χρονο αμυντικό του Βόλου, Παύλο Λογαρά, ο οποίος ωστόσο θα παραμείνει τη σεζόν που ξεκινάει στην ομάδα της Μαγνησίας ως δανεικός.

 

Τελευταία Νέα