Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Τέσσερα στα τέσσερα» στη Σλοβακία πριν από τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Σαμόλης
Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Τέσσερα στα τέσσερα» στη Σλοβακία πριν από τον Ολυμπιακό

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Europa League, Σλόβαν Μπρατισλάβας, έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, καθώς επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σερέντ, με γκολ στο 1'.

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας κατέκτησε η Σλόβαν Μπρατισλάβας, αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Europa League. Επικράτησε 0-1 της Σερέντ χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σέρβος χαφ, Ντέγιαν Ντράζιτς, μόλις στο 1ο λεπτό!

Η Σλόβαν παρατάχθηκε με τον Τσόβαν κάτω από τα γκολπόστ σε διάταξη 4-4-2. Δεξιός μπακ ήταν ο Χρντσαρ, αριστερός ο Ντε Μάρκο και στόπερ οι Κριζάν - Αμπένα. Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Ντράζιτς, Κανκάβα, Λισί και Γκριν, ενώ το δίδυμο στη γραμμή κρούσης συνέθεσαν οι Χέντι και Στρέλετς.

Στα προηγούμενα παιχνίδια η Σλόβαν νίκησε 1-4 τη Λιπτόφσκι Μικουλάς, 2-0 την Τρέντσιν και 3-1 τη Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε.

Το δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα γίνει την Πέμπτη (26/8, 21.45, MEGA, Gazzetta). Το πρώτο ματς έληξε με 3-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Όποια ομάδα περάσει θα μπει στους ομίλους του Europa League.

ΣΛΟΒΑΝ: Τσόβαν - Χρντσαρ, Αμπένα (45'+1' Κάσια), Κριζάν, Ντε Μάρκο - Ντράζιτς (80' Κάβριτς), Κανκάβα, Λισί (81' Ραμπιού), Γκριν - Στρέλετς (90' Ζμρχαλ), Χέντι (Βάις)

 

Τελευταία Νέα