Το διαχρονικό ποδοσφαιράκι έβγαλε τον πρωταθλητή! (vid)

Το διαχρονικό ποδοσφαιράκι έβγαλε τον πρωταθλητή! (vid)
Το διαχρονικό επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι ήταν αυτό που ανέδειξε τον μεγάλο νικητή των Gazzetta Football Challenges! Ποιος πήρε το τρόπαιο στο σπίτι του;

Οι τέσσερις δημοσιογράφοι του Gazzetta, Κωνσταντίνος Ζάλιαρης, Κάτια Πετροπούλου, Βασίλης Τσίγκας και Παναγιώτης Δαλαταριώφ πέρασαν τα... πάνδεινα υπό τις οδηγίες του Παύλου Παπαπαύλου στις προηγούμενες δοκιμασίες.

Ο Βασίλης Τσίγκας και ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ ήταν οι μεγάλοι νικητές σε FIFA και quiz ερωτήσεων, αντίστοιχα, αλλά ένας κατάφερε να πάρει σπίτι του το τρόπαιο του πρωταθλητή, μετά και το τρίτο Gazzetta Football Challenge.

Το νέο adidas X SPEEDFLOW εγγυάται άμεση επιτάχυνση, ευκινησία, ένστικτο και μηδενική απόσπαση προσοχής, υποστηρίζοντας έτσι τα βασικά στοιχεία της ταχύτητας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κατάφεραν οι παίκτες μας να δείξουν αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, στο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι;

Ποιος σήκωσε την κούπα κι άρχισε την καζούρα; Με ένα «κλικ» στο παρακάτω βίντεο, θα το μάθετε!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ CHALLENGES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα