Ποιος είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων στο FIFA; (vid)

Ποιος είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων στο FIFA; (vid)
Στην πρώτη δοκιμασία των Gazzetta Football Challenges, ένας κυριάρχησε στο FIFA! Ξεδίπλωσε το ταλέντο του και τους ισοπέδωσε όλους!

Εδώ στο Gazzetta μια μανία με τα challenges την έχουμε η αλήθεια είναι χρόνια τώρα. Είτε βάζουμε διλήμματα ο ένας στον άλλον με απαντήσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις, είτε πετάμε μπαλάκια στο στόχο μας για να δούμε ποιος θα μαζέψει περισσότερους πόντους, είτε κάνουμε μπαλάκια από χαρτάκια και τα πετάμε στους κάδους, φωνάζοντας το όνομα του αγαπημένου μας παίκτη. Όλα αυτά φυσικά, για να κάνουμε καζούρα στους άλλους για το υπόλοιπο της ημέρας.

Αυτή τη φορά εμπνευστήκαμε από το νέο adidas X SPEEDFLOW, που είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τα βασικά στοιχεία της ταχύτητας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο (άμεση επιτάχυνση, ευκινησία, ένστικτο), και είπαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Είπαμε να νιώσουμε κι εμείς για λίγο... Λιονέλ Μέσι!

Τέσσερις δημοσιογράφοι του site μας, η Κάτια Πετροπούλου, ο Κωνσταντίνος Ζάλιαρης, ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ και ο Βασίλης Τσίγκας πέρασαν από τρεις δημιουργικές ποδοσφαιρικές δοκιμασίες, για να αναδειχθεί ο ένας και μοναδικός νικητής.

Στο πρώτο challenge, οι παίκτες μας άφησαν τα πληκτρολόγια, έπιασαν τα χειριστήρια του PlayStation 5 και έπαιξαν FIFA. Ποιος λέτε ότι ήταν ο... κορυφαίος των κορυφαίων;

Η απάντηση στο παρακάτω - αν μη τι άλλο απολαυστικό - video

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ CHALLENGES

 

Τελευταία Νέα