Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Κλάιφερτ, Αρίμπας και Όλσον

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Κλάιφερτ, Αρίμπας και Όλσον

bet365

«Φτωχή» ημέρα μεταγραφικά σε Ελλάδα κι Ευρώπη, με τη Ρόμα να παραχωρεί δανικό τον Τζάστιν Κλάιφερτ στη Νις και τον Αλεχάντρο Αρίμπας να φτάνει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη.

Ακόμη ένας δανεισμός για τον Τζάστιν Κλάιφερτ, ο οποίος αφήνει τη Γερμανία και τη Λειψία και μετακομίζει στη Νις για τη νέα σεζόν. Ο 22χρονος εξτρέμ της Ρόμα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο κι έτσι η ομάδα της Νίκαιας κινήθηκε για την απόκτησή του, η οποία μπορεί να γίνει οριστική στο τέλος της σεζόν καθώς έχει τεθεί οψιόν αγοράς ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή ήταν η τέταρτη κίνηση του γαλλικού κλαμπ που έχει μπει φουριόζο στο θερινό παζάρι, μετά τις αγορές των Στενγκς από την Άλκμααρ (15 εκατ.), Τοντιμπό από τη Μπαρτσελόνα (8,5 εκατ.) και Μπαρντ από τη Λυών (3 εκατ.).

Την ίδια ώρα, η Άντερλεχτ ενισχύθηκε με τον διεθνή Σουηδό της Κράσνονταρ, Κρίστοφερ Όλσον, καταβάλοντας περί τα 4 εκατ. ευρώ στον ρωσικό σύλλογο. Στην Αγγλία, η Μπρέντφορντ ολοκλήρωσε την απόκτηση του 23χρονου Νορβηγού στόπερ, Κρίστοφερ Αγιέρ από τη Σέλτικ έναντι 13,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Εντός των συνόρων η Τετάρτη (21/7) ήταν μια πάρα πολύ ήσυχη μέρα μεταγραφικά, αναφορικά με ολοκληρωμένες συμφωνίες. Κανένα deal δεν «έκλεισε» και το μόνο άξιο αναφοράς ήταν η έλευση του Αλεχάνδρο Αρίμπας στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Άρη. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Δευτέρα (19/7) είχε αποχαιρετήσει την Οβιέδο, λύνοντας το συμβόλαιό του, και σήμερα «πάτησε» στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει για δύο χρόνια.

 

Τελευταία Νέα