Μπέος: «Δεν μπορεί να περάσει η Ολιστική με δαμόκλειο σπάθη»

Μπέος: «Δεν μπορεί να περάσει η Ολιστική με δαμόκλειο σπάθη»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέος: «Δεν μπορεί να περάσει η Ολιστική με δαμόκλειο σπάθη»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε στο περιθώριο της Γ.Σ. της ΕΠΟ για το θέμα της Ολιστικής Μελέτης.

Ο Μπέος σχολίασε μεταξύ άλλων πως «κανένας Νόμος δεν θα μου στερήσει το δικαίωμα να δίνω τα γήπεδά μου στα παιδάκια. Κυρία Κοξένογλου ναι στις γυναίκες αλλά πως να τις βάλουμε τώρα στη διοίκηση; Με στρατιωτικό Νόμο; Έγιναν οι εκλογές. Τους όρους του παιχνιδιού πρέπει να τους βάλει η ΕΠΟ και όχι οι διεθνείς Ομοσπονδίες. Δεν μπορεί να περάσει η Ολιστική με δαμόκλειο σπάθη ή υπό τη μορφή πίεσης και εκβιασμού. Πόσες ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις; Ναι για τις 36 της Σούπερ Λιγκ 2. Ποιες τις πληρούν; Οι άλλες είναι για νταλαβέρι».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED