Ο Καφού στην Ελλάδα για το camp της Μίλαν (vid)

Ο Καφού στην Ελλάδα για το camp της Μίλαν (vid)

Ο Καφού στην Ελλάδα για το camp της Μίλαν (vid)

bet365

Η Ελλάδα θα είναι μία από τις δέκα ευρωπαϊκές χώρες που θα φιλοξενήσει ένα από τα επίσημα καλοκαιρινά camp της Μίλαν. Το video με το μήνυμα που έστειλε ο επίτιμος προσκεκλημένος: ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μάρκος Εβανγκελίστα Καφού!

Ο Βραζιλιάνος κατά πολλούς κορυφαίος δεξιός μπακ στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, επιστρέφει στην Ελλάδα για να εκπροσωπήσει τη Μίλαν, 14 χρόνια μετά την κατάκτηση του Champions League στον τελικό της Αθήνας (2007, με νίκη 2-1 επί της Λίβερπουλ). Η παρουσία του δίνει κύρος στο θεσμό και αποτελεί εχέγγυο αξιοπιστίας και σοβαρής προσέγγισης από πλευράς διοργανωτών.

Το camp που αναφέρεται και στο επίσημο site των «ροσοονέρι» θα διεξαχθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς (εγκαταστάσεις «Ατέρμων») για παιδιά 6 έως 17 ετών και ανάμεσα στους προπονητές που θα συμμετάσχουν θα είναι οι Φάμπιο Βίκα, Τζουζέπε Φορτουνάτο, στελέχη του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών των «Ροσονέρι».

Ανάμεσα στους Έλληνες προπονητές που θα διδάξουν, βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μόρας. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ και της ΑΕΚ κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα και η παρουσία του αποτελεί το συνεκτικό κρίκο μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας.

Ποιος θα ήταν ιδανικότερος, από τον διεθνή στόπερ που έχει φορέσει τη φανέλα της Βερόνα, της β, της Μπάρι, της Τσεζένα και έχει καταγράψει 181 συμμετοχές στη Serie A; Επίσης, το «παρών» θα δώσει και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση των διοργανωτών.

 

Τελευταία Νέα