Το Aγγλία-Δανία στο Wembley έχει μόνο ένα σκορ!

Το Aγγλία-Δανία στο Wembley έχει μόνο ένα σκορ!
Aγγλία-Δανία συγκρούονται στα ημιτελικά με την ομάδα του Σάουθγκεϊτ να θέλει να πανηγυρίσει μέσα στο Wembley.

Οι Ιταλοί περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Αγγλία-Δανία (22:00) στον τελικό.

Οι Άγγλοι δείχνουν ασταμάτητοι και έχουν φτάσει στον τελικό δίχως να δεχθούν γκολ μετά από πέντε ματς. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι Άγγλοι μετρούν 12 νίκες, 4 για τη Δανία, 5 ισοπαλίες. Μάλιστα οι τρεις τελευταίες κόντρες τους είχαν «0-1 γκολ».

Το αξιοσημείωτο είναι πως τα Λιοντάρια έχουν συναντηθεί 7 φορές με τους Σκανδιναβούς στο Wembley και όλα τα ματς τελείωσαν με 1-0. Οι Άγγλοι χάρηκαν σε πέντε περιπτώσεις, ενώ οι Δανοί σε δύο από αυτές. Τη νίκη των Αγγλων με 1-0 την βρίσκουμε σε απόδοση 5.50 στη bwin ενώ αυτή της Δανίας στο 11.00!

Κάστρο είναι το Wembley για τους Άγγλους, εκεί όπου δεν εχουν χάσει σε μεγάλη διοργάνωση (10-4-0), εκτός από ματς που πήγαν σε πέναλτι. Το κακό για τα Λιοντάρια είναι ότι γνώρισαν τον αποκλεισμό στους τέσσερις προηγούμενους ημιτελικούς μεγάλων διοργανώσεων (1968,1990, 1996 και 2018).

Eίναι η στιγμή της παρέας του Κέιν. Οι Δανοί έκαναν εξαιρετική πορεία, αλλά τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι Άγγλοι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα, ενώ δεν τρώνε γκολ με τίποτα. Η νίκη τους προσφέρεται στο 1.70 στη bwin και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

bwin

Στο Instagram του Gazzetta σας θέσαμε δύο ερωτήματα. To πρώτο είχε να κάνει με τα βαριά πυροβολικά των ομάδων και ποιος από τους Κέιν και Μπρέθγουεϊτ θα βάλει 2 ή παραπάνω γκολ. Ο Άγγλος συγκέντρωσε το 79% και ο Δανός το 21%. Τον Κέιν τον συναντάμε στο 7.00 στην bwin, ενώ ο παίκτης της Μπαρτσελόνα δίνεται στο εντυπωσιακό 51.00.

Φυσικά υπήρχε και άλλο ερώτημα. Ποιος θα δεχθεί κίτρινη κάρτα εκ των Γκρίλις και Ντόλμπεργκ. Ο δεύτερος κέρδισε με 53% και προσφέρεται στο 7.00, ενώ ο δημιουργικός μέσος της Άστον Βίλα βρίσκεται στο 5.50. Ντελικάτος παίκτης που δεν φημίζεται για τις κάρτες που παίρνει.

bwin

 

Τελευταία Νέα