Μην αμφισβητείτε τον Κέιν

Μην αμφισβητείτε τον Κέιν

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μην αμφισβητείτε τον Κέιν
Ο γεροΓιοβάισα στηρίζει Αγγλία και πιστεύει πως ο Κέιν θα κάνει μεγάλο ματς κόντρα στους Ουκρανούς.

Γεια σας φίλοι μου.

Ο λάτρης της βότκας επέστρεψε μετά τις προκρίσεις των Ιταλών και των Ισπανών. Σήμερα έχουμε τους αγαπημένους μου Άγγλους κόντρα στην Ουκρανία (22:00 ΑΝΤ1) του μεγάλου Σεφτσένκο. «I'ts coming home» άρχισαν να φωνάζουν οι φίλαθλοι των Λιονταριών και το πιστεύουν πως η ομάδα τους θα φτάσει μέχρι την κούπα.

Δεν ξέρω να θα το σηκώσει, γνωρίζω όμως πως κόντρα στην Ουκρανία δεν θα έχει κανένα πρόβληα. Τεράστια η διαφορά ποιότητας των ομάδων. Τι να σου κάνουν ο Μαλινόφσκι, ο Γιαρμολένκο και ο Ζιντσένκο;

H νίκη της Αγγλίας από ημίχρονο προσφέρεται στο 2.10 στη bwin και αξίζει το ρίσκο, αφού η ομάδα του Σάουθαγκεϊτ σίγουρα θα μπει δυνατά να πνίξει τον αντίπαλο. Όσο για τον Χάρι Κέιν, θεωρώ πως είναι δύσκολο να μην σκοράρει απόψε. Το γκολ του Χάρι το βρίσκετε στο 2.00 και μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στο άλλο ματς οι Δανοί κοντράρονται με τους Τσέχους (19:00, ΑΝΤ1). Φίλος και αδερφός μου ο Πάτρικ ο Σικ, αλλά θα πάω με τους Δανούς που παίζουν ωραία μπάλα. Ο γεροΓιοβάισα στηρίζει την αρμάδα του Κιάερ και του Ντόλμπεργκ και τους έχει ικανούς για μεγάλα πράγματα. Το 2.10 της νίκης των Σκανδιναβών μου κάνει... κλικ και θα πρέπει να με ακολουθήσετε. Ντάαμσγκαρντ είσαι μεγάλο πουλέν.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα