Συζήτηση στη Βουλή για την Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Συζήτηση στη Βουλή για την Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

bet365

Την επόμενη Τετάρτη, 7 Ιουλίου, θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής έχοντας στην ατζέντα της και την Ολιστική Μελέτη των FIFA / UEFA.

Την προσεχή Τετάρτη, 7 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με θέματα:

• ενημέρωση των μελών της Επιτροπής για το περιεχόμενο της «Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο» των FIFA/UEFA, η οποία είναι απόρροια της Διακήρυξης Προθέσεων, που συνυπέγραψαν, στις 25 Φεβρουαρίου 2020, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο τότε Αντιπρόεδρος της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ,

• συζήτηση για τα προβλήματα, τις παθογένειες και τις προοπτικές του ελληνικού ποδοσφαίρου και

• κατάθεση προτάσεων εκ μέρους των μελών της Επιτροπής για τη βελτίωση των συνθηκών του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί έπειτα από σχετική πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Αυγενάκης στις 17 Ιουνίου στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την ψήφιση του αθλητικού νόμου 4809/2021, είχε προτείνει να διεξαχθεί η συγκεκριμένη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα