Οι σημερινές προβλέψεις για την Euronovileague

Οι σημερινές προβλέψεις για την Euronovileague
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια Κροατία-Ισπανία και Γαλλία-Ελβετία.

Στο δεύτερο μισό της φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος περνάμε σήμερα, με την αγωνία στην Euronovilegue να χτυπάει... κόκκινο όσο πλησιάζουμε προς το τέλος.

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό, προσφέροντας σε όποιον προβλέψει 20 σωστά σκορ έως και 2.020.000€!

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€*

Η αυλαία σήμερα ανοίγει με το παιχνίδι της Κροατίας με την Ισπανίας στις 19.00. Οι τυπικά γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Αγγλία και την ισοπαλία με την Τσεχία, χρειάστηκε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να πάρουν την πρόκριση, νικώντας την Σκωτία με 3-1.

Ανάλογη η κατάσταση και με τους «Φούριος Ρόχας» που μετά τα «Χ» με Σουηδία και Πολωνία, πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση χάρη στη νίκη με 5-0 επί της Σλοβακίας.

Θα επιλέξουμε το 1-0.

1

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Γαλλία διασταυρώνει τα... ξίφη της με την Ελβετία, με τους «τρικολόρ» να είναι το απόλυτο φαβορί, προερχόμενοι από τη νίκη επί της Γερμανίας και τις ισοπαλίες με Ουγγαρία και Πορτογαλία. Οι Ελβετοί από την πλευρά τους είχαν ισοπαλία με την Ουαλία, ήττα από την Ιταλία και νίκη επί της Τουρκίας που τους χάρισε την πρόκριση.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Εμείς θα πάμε με το 3-0.

2

Στην βαθμολογία η πρώτη θέση περιλαμβάνει έναν παίκτη με 11 σωστές προβλέψεις, ενώ στην δεύτερη ισοβαθμούν 6 με 10.

3

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τελευταία Νέα