Οριστική συμφωνία Αλ Ιτιχάντ και Πρίγιοβιτς για το τέλος της συνεργασίας

Οριστική συμφωνία Αλ Ιτιχάντ και Πρίγιοβιτς για το τέλος της συνεργασίας

Οριστική συμφωνία Αλ Ιτιχάντ και Πρίγιοβιτς για το τέλος της συνεργασίας

bet365

Είναι οριστικό: Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έλυσε το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχάντ και κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο οι πόρτες του Ερ. Αστέρα και του ΠΑΟΚ είναι κλειστές.

Δυόμιση χρόνια «άντεξε» ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στη Σαουδική Αραβία. Δεν μπορείς να πεις ότι η καριέρα του εξελίχθηκε ή έκανε βήματα προόδου, το αντίθετο μάλλον συνέβη, ωστόσο ο τραπεζικός λογαριασμός του «φούσκωσε» με τα πετροδόλαρα των ιδιοκτητών της Αλ Ιτιχάντ.

Σε 57 εμφανίσεις με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ο Σέρβος επιθετικός σημείωσε 21 γκολ, που κόστισαν… χρυσάφι στην ομάδα της Τζέντα, καθώς έφτασε να αμείβεται με περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ το buy out της μεταγραφής του ανήλθε στα 10 εκατομμύρια, χρήματα που μετά κόπων και βασάνων, είναι αλήθεια, μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΟΚ.

Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στη Σαουδική Αραβία αναφέρουν ότι η Αλ Ιτιχάντ και ο Πρίγιοβιτς βρήκαν επιτέλους μια κοινή γλώσσα, σχετικά με τον πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας τους. Εδώ και καιρό οι εκπρόσωποι του 31χρονου φορ συζητούσαν για τη λύση του συμβολαίου, οι διαπραγματεύσεις μπορεί να διήρκεσαν για μεγάλο διάστημα, αλλά πλέον το θέμα έχει τελειώσει.

Ελεύθερος με 4 εκατομμύρια στην τσέπη

Η συμφωνία προβλέπει την καταβολή εκ μέρους της Αλ Ιτιχάντ των χρημάτων που προβλέπονται για το υπόλοιπο χρόνο του συμβολαίου, το οποίο υπολογίζεται ότι είναι περίπου στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Επί της ουσίας είναι μια συμφέρουσα συμφωνία για τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα έχει να εισπράξει ένα σεβαστό ποσό, αλλά και ως ελεύθερος να ψάξει ένα νέο καλό συμβόλαιο στον επόμενο σύλλογο της καριέρας του.

Ωστόσο, οι επιλογές δεν είναι αυτές που θα περίμενε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε πρόσφατα ο εκτελεστικός διευθυντής, Ζβέζνταν Τέρζιτς, υποστηρίζοντας ότι ο Πρίγιοβιτς με την στάση του δεν σεβάστηκε τους πρωταθλητές Σερβίας.

Διαφορετική η πραγματικότητα για ΠΑΟΚ

H ιστοσελίδα «alo.rs» στο ρεπορτάζ της για το μέλλον του Πρίγιοβιτς κάνει λόγο για «ενδιαφέρον από την Ελβετία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και την Ιταλία και περισσότερα για τον επόμενο προορισμό του Σέρβου επιθετικού θα γίνουν γνωστά μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας».

Ορισμένοι επιμένουν να πιστεύουν ότι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, λόγω της καλής παρουσίας του στο προηγούμενο πέρασμά του από την Τούμπα και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με την οικογένεια Σαββίδη και την εκτίμηση του Ραζβάν Λουτσέσκου προς το πρόσωπό του.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι τελείως διαφορετική και όπως έχει γράψει το Gazzetta από την πρώτη στιγμή της έντονης φημολογίας, ο «Πρίγιο» δεν υπήρξε ποτέ στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου». Κι αυτό δεν έχει αλλάξει.

Οι προτεραιότητες είναι άλλες, ήδη οι διαπραγματεύσεις με τον Νέλσον Ολιβέιρα, για τον οποίο το ενδιαφέρον υπάρχει από τις αρχές Ιουνίου, όπως έχει γράψει το Gazzetta, είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν οριστική εξέλιξη μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Τελευταία Νέα