Για συμφωνία Ερ. Αστέρα-Πρίγιοβιτς γράφουν οι Σέρβοι και βγάζουν από το κάδρο τον ΠΑΟΚ

Για συμφωνία Ερ. Αστέρα-Πρίγιοβιτς γράφουν οι Σέρβοι και βγάζουν από το κάδρο τον ΠΑΟΚ

bet365

Μπορεί ένα δημοσίευμα από τη Σερβία να προκάλεσε, εν μέρη, αναστάτωση την Κυριακή πέριξ του ΠΑΟΚ , ωστόσο η πραγματικότητα θέλει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να είναι μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Πολύ φασαρία για το τίποτα… Την Κυριακή (20/6) οι Σέρβοι έστελναν τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα (21/6) θεωρούν ότι έχει κλείσει με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που είναι σαφώς πιο κοντά στην πραγματικότητα και την αλήθεια.

Στον ΠΑΟΚ ουδέποτε αμφισβήτησαν την αξία του 30χρονου Σέρβου επιθετικού, αλλά ποτέ το όνομά του δεν μπήκε ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα των «ασπρόμαυρων». Απλώς η καλή σχέση που έχει με την ιδιοκτησία της ομάδας και η εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του η οικογένεια Σαββίδη, μεταφράστηκε ως «έντονο ενδιαφέρον», την ώρα που ο «Δικέφαλος» αναζητά δεδομένα έναν ή δύο σέντερ φορ!

Οι προτεραιότητες είναι άλλες, στο τραπέζι έχει «πέσει» η δύσκολη και ακριβή περίπτωση του Άντραζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το κεφάλαιο του Μάικλ Κρμέντσικ δεν έχει κλείσει οριστικά παρότι ο ίδιος δήλωσε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι επιθετικοί, όχι ο Στέφαν Βούκιτς που δεν μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ, ό,τι κι αν γράφουν στη Σερβία.

«Συμφώνησαν σ’ όλα Αστέρας και Πρίγιοβιτς»

Σημερινό δημοσίευμα της «Sportski zurnal» αναφέρει ότι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον Ερυθρό Αστέρα και περιμένει να λύσει τη συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Οι απολαβές του 30χρονου στράικερ θα φθάσουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους, ποσό πολύ μικρότερο από ό,τι έπαιρνε τα τρία προηγούμενα χρόνια στη Σαουδική Αραβία. Ο ετήσιος μισθός στην Αλ Ιτιχάντ ήταν 5,3 εκατομμύρια ευρώ, κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του, καθώς υπάρχουν συζητήσεις για τα χρήματα που του οφείλονται και έχει να λαμβάνει από την ομάδα της Τζέντα.

Οι διαπραγματεύσεις μπορεί και να τραβήξουν για άλλες δύο ή και τρεις εβδομάδες, γι’ αυτό και στο Βελιγράδι θεωρούν πως οι πρωταθλητές θα ξεκινήσουν στα προκριματικά του Champions League δίχως τον Πρίγιοβιτς.

 

Τελευταία Νέα