ΠΑΟΚ: Μετά την PSV θα αντιμετωπίσει σε φιλικό και τη Φέγενορντ

ΠΑΟΚ: Μετά την PSV θα αντιμετωπίσει σε φιλικό και τη Φέγενορντ

bet365

Δεύτερο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο ΠΑΟΚ στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς στις 25/7 θα αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ.

Μια μέρα πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Φέγενορντ.

Η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα την Κυριακή 25 Ιουλίου στο «De Kuip», με την παρουσία Ολλανδών φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου.

Έτσι μετά το φιλικό εναντίον της PSV που έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου στο «Philips Stadium», η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα τεστάρει την αγωνιστική κατάστασή της απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο.

Για τους «ασπρόμαυρους» η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αποτελέσει, ουσιαστικά, την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας χρονιάς στις 5 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Europa Conference League.

H Φέγενορντ, ομάδα στην οποία εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής ο γνωστός από το πέρασμά του από την Τούμπα, Φρανκ Άρνεσεν, θα αντιμετωπίσει την Βέρντερ Βρέμης (17/7) και την Ντε Χάαγκ (1/8), επίσης στο «De Kuip», ενώ το Σάββατο (25/6) αντιμετωπίζει τη Γάνδη και την επόμενη εβδομάδα την ΑΕΚ.

Photo: dekuip.nl

 

Τελευταία Νέα