Οι σημερινές προβλέψεις για την Euronovileague

Οι σημερινές προβλέψεις για την Euronovileague

bet365

Με τα παιχνίδι της Κροατίας με την Σκωτίας και της Τσεχίας με την Αγγλία, συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet.

Με τις τελευταίες αναμετρήσεις του 3ου ομίλου συνεχίζεται σήμερα η Euronovileague και παρά το γεγονός οτι η πρώτη φάση της διοργάνωσης οδεύει προς το τέλος, μπορείς ακόμα και σήμερα να ξεκινήσεις τον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Υπάρχει περιθώριο να προβλέψεις σωστά 20 αποτελέσματα και να κερδίσεις έως και 2.020.000 ευρώ.

Τα δύο παιχνίδια της ημέρας για σήμερα είναι το Κροατία-Σκωτία και το Τσεχία-Αγγλία.

Στο πρώτο, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους δύο αντιπάλους, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση. Στις προηγούμενες 5 συναντήσεις τους, η Σκωτία έχει 2 νίκες, ενώ 3 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Εμείς θα επιλέξουμε τη νίκη της Κροατίας με 2-0.

1

Στο άλλο παιχνίδι, αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και απλά παίζουν για το που θα πλασαριστούν. Στις 5 προηγούμενες αναμετρήσεις τους, η Αγγλία μετράει 3 νίκες, η Τσεχία 1, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

Η επιλογή μας είναι το 0-2 των «Λιονταριών».

2

Στην βαθμολογία τώρα, ένας παίκτης έχει απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, έχοντας 10 σωστές επιλογές.

vathm

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τελευταία Νέα