ΠΑΟΚ: O Ζαμπά «βρήκε δίχτυα» μετά από 2,5 χρόνια! (vids)

ΠΑΟΚ: O Ζαμπά «βρήκε δίχτυα» μετά από 2,5 χρόνια! (vids)

ΠΑΟΚ: O Ζαμπά «βρήκε δίχτυα» μετά από 2,5 χρόνια! (vids)

bet365

O Βραζιλιάνος επιθετικός που αγωνίζεται στη Βάσκο ντα Γκάμα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ σκόραρε για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Ήταν 3 Μαρτίου του 2019 όταν ο Λέο Ζαμπά πετύχαινε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο 0-2 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε, δεν είχε καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα να έχουν περάσει σχεδόν 2,5 χρόνια μέχρι την στιγμή που κατόρθωσε να σκοράρει ξανά ως παίκτης της Βάσκο ντα Γκάμα.

Τα κατάφερε με μια εξαιρετική ενέργεια στην άνετη επικράτηση της Βάσκο επί της CRB με 3-0 για την 5η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο 23χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ξέσπασε μετά την επίτευξη του τέρματος και χαρακτήρισε την στιγμή άκρως ιδιαίτερη για τον ίδιο.

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα. Εύχομαι αυτό να είναι το πρώτο γκολ από τα πολλά. Δοξάζω τον Θεό, την οικογένεια μου και όλους εσάς, γιατί χωρίς όλα αυτά τίποτα δε θα ήταν δυνατό να συμβεί», έγραψε στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram.

Photo: Rafael Ribeiro/Vasco

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα