Οι σημερινές προβλέψεις για την EuroNovileague

Οι σημερινές προβλέψεις για την EuroNovileague
Το πρόγραμμα του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet σήμερα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Ουγγαρία-Γαλλία, Πορτογαλία-Γερμανία και Ισπανία-Πολωνία.

Με τρία ματς και σήμερα συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και η EuroNovileague.

Μπορεί πλέον να βρισκόμαστε στο τέλος της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, όμως ακόμα και σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις τον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet που ξεκίνησε ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Άλλωστε, βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ μπορείς να κερδίζεις έως 2.020.000€!

Η αυλαία της ημέρας ανοίγει στην Βουδαπέστη, όπου η Ουγγαρία φιλοξενεί την Γαλλία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να πάλεψαν αρκετά το ματς με την Πορτογαλία, αλλά η ήττα τους με 3-0 δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια ενόψει του σημερινού αγώνα. Από την άλλη πλευρά οι «τρικολόρ», μετά την επικράτηση επί της Γερμανίας θέλουν τη νίκη σήμερα για να καθαρίσουν την πρόκριση.

Εμείς πάμε με το 2-0.

1

Την σκυτάλη παίρνει μετά το Πορτογαλία-Γερμανία, με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να μην εντυπωσιάζει στην πρεμιέρα με την Ουγγαρία, αλλά να παίρνει τη νίκη με 3-0. Την ίδια ώρα τα «πάντσερ» ήταν χωρίς ουσία κόντρα στην Γαλλία και ο τρίποντο σήμερα αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» ενόψει της συνέχειας.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Η επιλογή μας είναι το 1-1.

2

Το τελευταίο ματς της ημέρας είναι το Ισπανία-Πολωνία, με τους «Φούριος Ρόχας» να προέρχονται από την ισοπαλία με την Σουηδία στην πρεμιέρα, κάτι που σημαίνει οτι πρέπει να κερδίσουν σήμερα για να μην έχουν μεγάλη πίεση στο τελευταίο παιχνίδι με την Σλοβακία.

Και σε αυτό το ματς, η πρόβλεψή μας είναι το 1-1.

3

Στην βαθμολογία τώρα, η κορυφή περιλαμβάνει μόλις έναν παίκτη με 8 σωστές προβλέψεις.

vathm

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τελευταία Νέα