Οι σημερινές προβλέψεις για την EuroNovileague

Οι σημερινές προβλέψεις για την EuroNovileague

bet365

Αφετηρία για την δεύτερη αγωνιστική του Euro και μαζί του μεγάλο διαγωνισμού της Novibet.

Στην δεύτερη αγωνιστική του μπαίνει σήμερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με την Euronovileague να ακολουθεί και να δίνει την ευκαιρία στους παίκτες της να γράψουν ιστορία στον διαγωνισμό της Novibet.

Ξεκινήστε ακόμα και σήμερα και βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ μπορείτε να κερδίσετε έως 2.020.000€!

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Η αυλαία της σημερινής ημέρας, με το παιχνίδι της Φινλανδίας με την Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη, με την ομάδα του Μάρκου Κάνερβα να έχει ήδη μία νίκη επί της Δανίας, όμως το περιστατικό με τον Έρικσεν την στιγμάτισε. Από την άλλη η Ρωσία, μετά την καθαρή ήττα από το Βέλγιο με 3-0 ψάχνει την αντεπίθεση, έχοντας την παράδοση με το μέρος της, καθώς στα προηγούμενα 5 παιχνίδια των δύο ομάδων, μετράει 4 νίκες και 1 ήττα.

Εμείς θα επιλέξουμε για αποτέλεσμα το 1-1.

11

Στην δεύτερη αναμέτρηση, μετά την βαριά ήττα της από την Ιταλία, αντιμετωπίζει την Ουαλία που προέρχονται από την ισοπαλία με την Ελβετία. Η ιστορία των δύο ομάδων είναι μοιρασμένη, καθώς η γειτονική χώρα έχει 2 νίκες, η ομάδα του Γκέρεθ Μπέιλ έχει 2, ενώ 1 ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Η επιλογή μας είναι το 1-0 της Τουρκίας.

22

Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, το Ιταλία-Ελβετία, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μανσίνι να έχει τον... αέρα του 3-0 της πρεμιέρας και να είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς έχει μεγαλώσει το αήττητο σερί της σε 28-0 (23-5-0).

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για αυτό και εμείς θα πάμε με το 2-0 της «Σκουάτρα Ατζούρα».

33

Στην βαθμολογία τώρα, 6 παίκτες μοιράζονται την κορυφή με 5 σωστές επιλογές.

baumolog

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα