Οι σημερινές προβλέψεις για την EuroNovileague

Οι σημερινές προβλέψεις για την EuroNovileague
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια Σκωτία-Τσεχία, Πολωνία-Σλοβακία και Ισπανία-Σουηδία.

Με το... γκάζι πατημένο συνεχίζει και σήμερα η EuroNovileague, ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet στον οποίο βρίσκοντας τα 20 από τα 51 ακριβή σκορ κερδίζεις έως 2.020.000€!
Αν και βρισκόμαστε στην 4η μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεν είναι αργά για να μπεις και εσύ στο παιχνίδι, ξεκινώντας τις προβλέψεις.

Το σημερινό πρόγραμμα λοιπόν, ξεκινάει με το παιχνίδι της Σκωτίας με την Τσεχία, το οποίο είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνει και η παράδοση των δύο ομάδων, καθώς στις τελευταία 9 αναμετρήσεις τους, έχουν από 4 νίκες, με 1 ματς να έχει λήξει ισόπαλο 2-2.

Εμείς πάντως θα επιλέξουμε τη νίκη της Σκωτίας με 1-0.

1

Ο δεύτερος αγώνας, είναι αυτός της Πολωνία με την Σλοβακία, με την παρέα του Λεβαντόφσκι να έχει μόλις νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια και αυτή επί της Ανδόρας με 3-0. Από την άλλη, η Σλοβακία στα ίδια ματς έχει 4 ισοπαλίες και μία νίκη.

Η πρόβλεψή μας είναι νίκη της Πολωνίας με 2-0.

2

Τελευταίο είναι το Ισπανία-Σουηδία που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι «Φούριος Ρόχας» δεν δείχνουν καμία σταθερότητα στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν χτίσει ένα ψυχολογικό σερί νικών.

Στα τελευταία 14 παιχνίδια τους, η Ισπανία έχει 6 νίκες, η Σουηδία 3, ενώ 5 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Για αυτό και θα διαλέξουμε το 1-1.

3

Στις βαθμολογίες τώρα, 3 παίκτες συγκατοικούν στην 1η θέση με 4 σωστές επιλογές.

βαθμολογία

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα