Ο Παρράς αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Ο Παρράς αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό

bet365

Ο 23χρονος μπακ δεν θα συνεχίσει στα «καναρίνια» και έπεσαν οι τίτλοι τέλους της παρουσίας του στην ομάδα

Παρελθόν, και τυπικά, από τον Παναιτωλικό αποτελεί από σήμερα (1/6) ο Αλέξανδρος Παρράς.Ο 23χρονος αριστερός μπακ που ήταν εκτός πλάνων και δεν είχε φέτος επίσημη συμμετοχή, αποχαιρέτησε τα «καναρίνια» μέσω των social media. «Και κάπου εδώ η παραμονή μου στον Παναιτωλικό έφτασε στο τέλος της. Ύστερα από 7 χρόνια παρουσίας στο Αγρίνιο, κλείνει και ένας κύκλος της ζωής μου.

Θέλω σε αυτό το σημείο, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλα όσα μου πρόσφερε ο Παναιτωλικός και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν και που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου, περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί, και μοιραστήκαμε χιλιάδες στιγμές έντονες και χαρούμενες.

Τον κόσμο του Αγρινίου που ήταν πάντα κοντά να μας αγκαλιάσει στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, και ολόκληρη την πόλη για την ζεστή ατμόσφαιρα και την αγάπη που αισθανθήκαμε κάθε στιγμή να μας προσφέρει. Τελικά αυτό που πρέπει να κρατάμε στο τέλος, είναι οι καλές στιγμές και υπήρξαν πολλές. Οι δρόμοι μας κάπου εδώ χωρίζουν, δε θα σας ξεχάσω ποτέ και πάλι σας ευχαριστώ!», έγραψε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα