Ουγγαρία: Χωρίς Σομποσλάι στο Euro

Ουγγαρία: Χωρίς Σομποσλάι στο Euro

Ουγγαρία: Χωρίς Σομποσλάι στο Euro

bet365

Χωρίς το «αστέρι» της, Ντομινίκ Σομποσλάι της Λειψίας που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, η αποστολή της εθνικής Ουγγαρίας για το Euro.

Ο Μάρκο Ρόσι ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (1/6) την τελική αποστολή (είχε ανακοινωθεί προεπιλογή πριν λίγες μέρες) της εθνικής Ουγγαρίας για το Euro, όπου θ' αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες των Γαλλίας, Γερμανίας και Πορτογαλίας.

Δεσπόζει η απουσία του Ντόμινικ Σομποσλάι. Ο 20χρονος μέσος της Λειψίας - τον απέκτησε τον Ιανουάριο από τη Ζάλτσμπουργκ αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ - δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός.

«Η μοίρα δεν ήταν με το μέρος μας, εκτός από τον Σζομποσλάι χάσαμε ακόμα έναν ταλαντούχο, τον Κάλμαρ. Αυτό αποφάσισε η μοίρα. Πρέπει να εμπιστευθούμε το ρόστερ που έχουμε στα χέρια μας. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ήλπιζα πως ο Ντομινίκ θα μπορούσε να βρίσκεται στην αποστολή. Ωστόσο, στις τελευταίες προπονήσεις φάνηκε πως δεν ήταν σε καλή καστάσταση. Δεν μπορούσα να τον καλέσω», τόνισε ο Μάρκο Ρόσι που δεν θα έχει το «αστέρι» της ομάδας μαζί του.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άνταμ Μπόγκνταν (Φερεντσβάρος), Ντένες Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Πέτερ Γκουλάσι (Λειψία).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπέντεγκουζ Μπόλα (Βίντι), Έντρε Μπότκα (Φερεντσβάρος), Ατίλα Φιόλα (Βίντι), Άκος Κεσκές (Λουγκάνο), Άνταμ Λανγκ (Ομόνοια), Γκέργκο Λόβρεντσιτς (Φερεντσβάρος), Βίλι Όρμπαν (Λειψία), Ατίλα Σάλαϊ (Φενέρμπαχτσε).

ΜΕΣΟΙ: Τάμας Σέρι (Μεζεκόβεντς), Ντάνιελ Γκάζνταγκ (Χόνβεντ), Φίλιπ Χόλεντερ (Παρτίζαν), Λάζλο Κλάινχαϊσλερ (Όσιγεκ), Άνταμ Νατζ (Μπρίστολ Σίτι), Λοΐκ Νεγκό (Βίντι), Άντρας Σάφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Ντάβιντ Σίχερ (Φερεντσβάρος).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γιάνος Χαν (Πακς), Νέμανια Νίκολιτς (Βίντι), Ρόλαντ Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Σάμπολς Σεν (Ντάλας), Άνταμ Σάλαϊ (Μάιντς), Κέβιν Βάργκα (Κασίμπασα), Ρόλαντ Βάργκα (ΜΤΚ).

 

EURO Τελευταία Νέα