Αγγέλου: «Δεν ξέρεις αν είναι χαρούμενος ή λυπημένος»

Αγγέλου: «Δεν ξέρεις αν είναι χαρούμενος ή λυπημένος»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αγγέλου: «Δεν ξέρεις αν είναι χαρούμενος ή λυπημένος»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τα ανάμικτα συναισθήματά του από τη νίκη της ομάδας του με τη Λουκόιλ Λέφσκι αλλά και τον αποκλεισμό στο FEC.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του λέγοντας: «Για μας τελείωσε μια φάση που είχαμε φιλοδοξίες. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ελπίζω ότι μάθαμε τι μαγικά συνέβησαν κι εννοώ απρόοπτα σε σχέση με τη σταθερότητά μας σ’ αυτόν τον θεσμό. Καταλαβαίνω, θα πει κανείς, γιατί είσαι ευχαριστημένος που απέτυχες. Οι ήττες σου δείχνουν τις αδυναμίες σου, ενώ οι νίκες μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. Η ομάδα είχε στον θεσμό πράγματα στη στατιστική τα οποία βλέποντάς τα μπορείς να τρελαθείς. Όταν προσπαθούσαμε να παίξουμε άμυνα, δεν είχαμε συνεργασίες στην επίθεση και το αντίστροφο. Κι όταν βρίσκαμε έναν κορμό παικτών, δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Στο τελευταίο διάστημα βρήκαμε συνεργασίες ζευγαριών, αυτές προσπαθήσαμε να βγάλουμε και στον αγώνα με το Περιστέρι. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να μας βοηθήσει για να ετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», είπε.

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Λευτέρη Μποχωρίδη, είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή. Θέλει να παίξει. Είναι μια μορφή θλάσης. Για μένα παίζει αυτός που προπονείται. Θα δούμε αν θα μπορέσει να κάνει προπόνηση την Παρασκευή και το Σάββατο. Σε ότι αφορά τον Μπελ, δεν θα είναι έτοιμος και θα δοκιμάσει να παίξει με ένεση».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ρωτήθηκε για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ και απάντησε: «Είναι ένα παιχνίδι της πόλης αλλά και απλό παιχνίδι Πρωταθλήματος. Μπορείς να το αναλύσεις όλες τις πλευρές. Εμείς επιστρέψαμε από τη Φινλανδία και παίξαμε Σάββατο ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μια επιπλέον μέρα. Και οι δύο ομάδες έχουν τραυματίες. Υπάρχει ένα παιχνίδι εντυπώσεων για τον κόσμο και ουσίας για τις ομάδες που έχουν ξεχωριστούς στόχους για την ομάδα τους. Να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα».

Σχετικά με την απόδοση παικτών που ήρθαν από τον πάγκο όπως οι Φλιώνης, Βεργίνης και Νταλό, είπε: «Δεν έγινε κάτι παραπάνω από αυτό που γινόταν. Με τον ΠΑΟΚ στη θέση 1-2-3 τρεις γκαρντ θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, προσπαθήσαμε να δώσουμε στους γκαρντ ευθύνη δημιουργίας και άμυνας. Προσπαθήσαμε να εστιάσουμε γύρω από αυτούς. Πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι παράμετρος του παιχνιδιού. Φλιώνης, Βεργίνης και Νταλό έχουν στοιχεία στο παιχνίδι τους τα οποία μπορούμε να διαχειριστούμε».

Ρωτήθηκε για τα εντυπωσιακά νούμερα σε κλεψίματα και κοψίματα όπως και για τον αριθμό των τελικών πασών στο πρώτο ημίχρονο. «Είχαμε και σαράντα reflex στην άμυνα σε σχέση με τις 23 που έχουμε κατά μέσο όρο. Η στατιστική μπορεί να κάνει χαρούμενο ή και λυπημένο έναν προπονητή γιατί τα κάνεις αυτά όταν δεν τα χρειάζεσαι και δεν τα κάνεις όταν τα χρειάζεσαι. Τα παιχνίδια δείχνουν ότι θέλουν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί πρέπει να ζεις με την πίεση και κυρίως αυτή του Άρη. Δεν μπορούν να το ευχαριστηθούν και προσπαθούν να βρουν τρόπο εκτόνωσης», απάντησε και ρωτήθηκε για το αν στη διάρκεια του αγώνα του πέρασε στο μυαλό το ότι ο Άρης δεν προχώρησε στη διοργάνωση ενώ θα μπορούσε. «Αυτό το είπαμε το πρωί στο βίντεο. Στον αγώνα με τη Λουκόιλ είχαμε 0/24… πέναλτι. Οκτώ λέι απ, πέντε κατοχές από βολές και 11 χαμένα ελεύθερα τρίποντα. Φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, αλλά… Και στην ισοπαλία δεχθήκαμε επτά πόντους σε σαράντα δευτερόλεπτα. Με την Κατάγια δεχθήκαμε 33 πόντους σε 17 κατοχές. Αυτές τις φωτογραφίες τις έχουμε στο γραφείο σαν τις φωτογραφίες στα μουσεία».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ρωτήθηκε και για την έμμεση τιμωρία των διαιτητών στον αγώνα με το Περιστέρι καθώς δεν θα σφυρίξουν στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής. «Όλες οι πράξεις στο μπάσκετ μπορούν να ερμηνευτούν από τη μία ή την άλλη πλευρά. Κερδισμένος είναι αυτός που παίρνει το αποτέλεσμα και χαμένος αυτός που χάνει. Εμείς ωριμάζουμε και ξέρουμε τι μας περιμένει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα