Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Tα έσοδα από τα εισιτήρια θα γίνουν δωρεά στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Newsroom
Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Tα έσοδα από τα εισιτήρια θα γίνουν δωρεά στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

bet365

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης προχωρούν οι διοργανωτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα από σήμερα θα ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη και οι κορυφαίοι και κορυφαίες της Ευρώπης θα συγκεντρωθούν στην τουρκική πόλη.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις και πως η πόλη δεν θα «γιορτάσει» τη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης, λόγω των θλιβερών γεγονότων μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Σήμερα, οι διοργανωτές προχώρησαν σε ακόμη μία ανακοίνωση λέγοντας πως όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που θα κοπούν για το πρωτάθλημα θα δοθούν στους πληγέντες από το σεισμό, ως ελάχιστη προσφορά.

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο προώθησης που έφτιαξε, πως για κάθε εισιτήριο που πωλείται από τις 7 Φεβρουαρίου (μία μέρα μετά τον φονικό σεισμό) και μετά, θα κάνουν δωρεά 1 ευρώ στους σεισμόπληκτους. Μέσω του παρακάτω βίντεο, επίσης, ωθούν όσους μπορούν και επιθυμούν να κάνουν δωρεά στο Υπουργείο αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

@Photo credits: Istanbul2023 website

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα