Στους κορυφαίους Διαμαντίδης, Σόφο και Ζοτς!

Στέλλα Παπαδοπούλου
Στους κορυφαίους Διαμαντίδης, Σόφο και Ζοτς!

bet365

Οι Διαμαντίδης, Σχορτσανίτης κι Ομπράντοβιτς βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους της περασμένης χρονιάς σύμφωνα με το eurobasket.com. Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα Σπανούλης και Μπατίστ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ιστοσελίδα eurobasket.com έπειτα από ψηφοφορία του κοινού αναδεικνύει τους κορυφαίους της χρονιάς που φεύγει.

Φέτος ανάμεσα σε αυτούς οι Διαμαντίδης ως καλύτερος πόιντ γκαρντ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ως καλύτερος σέντερ, ενώ προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μάλιστα οι «3D» και «Σόφο» βρέθηκαν και στην καλύτερη πρώτη ομάδα.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα ακόμη ένας παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ, ενώ στην ίδια λίστα είναι κι ο Βασίλης Σπανούλης.

Ανάμεσα στους κορυφαίους ευρωπαίους που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Ντιρκ Νοβίτσκι, Τόνι Πάρκερ, Πάου Γκασόλ, ενώ στη σχετικές καλύτερες πεντάδες βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης (στη δεύτερη) ανάμεσα σε Ρούντι Φερνάντεθ, Νικολά Μπατούμ, Αντρέα Μπαρνιάνι και Μαρκ Γκασόλ.

Οι καλύτερη που αγωνίζονται στην Ευρώπη

Παίκτης της χρονιάς: Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα)
Πόιντ γκαρντ της χρονιάς: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός)
Σούτινγκ γκαρντ: Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα)
Πάουερ φόργουορντ: Μίρτσα Τελέτοβιτς (Κάχα Λαμποράλ)
Σμολ Φόργουορντ: Τσαν Έιντσον (Μπαρτσελόνα)
Σέντερ: Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Προπονητής: Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός)

Πρώτη ομάδα: Δημήτρης Διαμαντίδης, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τσακ Έιντσον, Μίρτσα Τελέτοβιτς, Σοφοκλής Σχορτσανίτης
Δεύτερη ομάδα: Μπο ΜακΚάλεμπ (Σιένα), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός), Μάτσε Λάμπε (Κάχα Λαμποράλ)

 

Τελευταία Νέα