Ρώσος μεγιστάνας παίρνει τη Μονακό

Gazzetta team
Ρώσος μεγιστάνας παίρνει τη Μονακό

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Μονακό βλέπει τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία να πλησιάζει και ο πρόεδρός της διαπραγματεύεται την πώληση της ομάδας σε Ρώσο μεγιστάνα για να τη σώσει.

Η Μονακό βρίσκεται στην τελευταία θέση της δεύτερης κατηγορίας του Γαλλικού πρωταθλήματος και αν δεν γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για το σύλλογο του Πριγκιπάτου, αφού οδεύει στον δεύτερο υποβιβασμό της σε δύο χρόνια.

Τα οικονομικά του συλλόγου όμως δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση όπως είναι φυσικό, και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Ετιέν Φρανζί, για να αποφύγει να πέσει στην τρίτη κατηγορία η Μονακό, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα του Ριμπολόβλεβ.

Ο Νμίτρι Ριμπολόβλεβ είναι ένας Ρώσος επιχειρηματίας που σύμφωνα με το Forbes βρίσκεται στην 93η θέση στην κατάταξη των πλουσιότερων ανθρώπων της Γης. Ο Ρώσος μεγιστάνας φέρεται να είναι έτοιμος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Γαλλικής ομάδας και είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Φρατζί.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, και ο πρόεδρος των Μονεγάσκων φέρεται να έχει συζητήσει και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν, από τον Ριμπολόβλεβ βεβαίως, ώστε η Μονακό να βγεί από το τέλμα που έχει περιέλθει και να κυνηγήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Σαμπιονά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα