Χαλαρά κι η Φινλανδία το Ιράν

Γιάννης Ράμμας
Χαλαρά κι η Φινλανδία το Ιράν

bet365

Η Φινλανδία αποχαιρέτησε με νίκη το adidas Cup 2012 και την Κωνσταντινούπολη, χαρίζοντας στο Ιράν τη δεύτερη βαριά ήττα του σε διάστημα 24 ωρών (51-80).

Κόπονεν και Μότολα δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, παρόλα αυτά η Φινλανδία, που προετοιμάζεται εν όψει προκριματικών Eurobasket 2013, δε συνάντησε προβλήματα να πάρει τη νίκη στο Αbdi Ιpekçi.

Κοϊβίστο (18π., 4ασ.) και Κότι (14π., 11ρ.) ήταν οι καλύτεροι του παρκέ απο πλευράς νικητών, ενώ ο Μοχάμαντ Γιασμιντί (16π.) κατάφερε να ξεχωρίσει για λογαριασμό του Ιράν.

adidas Cup 2012 (Αbdi Ιpekçi, Κωνσταντινούπολη)

Πέμπτη 2/8
Ιράν-Γερμανία 41-70
Τουρκία-Φινλανδία 88-77

 

Παρασκευή 3/8
Ιράν-Φινλανδία 51-80
Γερμανία-Τουρκία 21:15

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα