HFP - PES Greece στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου!

Gazzetta team
HFP - PES Greece στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου!

bet365

HFP - PES Greece στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου, για ένα μέλλον γεμάτο χαμόγελα για τα παιδιά.

«Μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια χαμένη μέρα!». Το σήμερα μπορεί να μοιάζει σκοτεινό, αλλά δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ελπίζουμε και να δημιουργούμε ένα φωτεινό αύριο για τα παιδιά. Τα παιδιά όλων μας.
Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να κακοποιείται, να φτάνει στα όρια της φτώχειας, να μένει ανήμπορο και άρρωστο ,να μένει χωρίς αγάπη. Για αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια καμπύλη στο χαμόγελο κάθε παιδιού. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε το αύριο. Έτσι λοιπόν η ομάδα της HFP GREECE θέλοντας να συμβάλλει στο έργο σας, θα πραγματοποιήσει ένα φιλανθρωπικό διαδικτυακό event έτσι ώστε να συγκεντρώσει όσα περισσότερα χρήματα μπορέσει απο τις κοινότητες και τις ομάδες της».

- Αυτή την Κυριακή στις 13/12 και ώρα 22:00 οι εκπομπές μας αναβαθμίζονται, αρχικά η εκπομπή θα προβάλλεται σε όλες τις πλατφόρμες #Youtube, #Twitch, #Facebook.

- Θα προστεθεί η δυνατότητα της δωρεάς χρημάτων #Live, στην εκπομπή που θα πραγματοποιήσουμε με στόχο να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Απόψε (12/12) θα ανοίξουμε σύντομη ζωντανή εκπομπή 20:00 στο FB αποκλειστικά, ανακοινώνοντας την έναρξη του φιλανθρωπικού event επίσημα εξηγώντας στο κοινό την λειτουργία του αλλά και τον σκοπό του επιχειρήματος. Στις 13/12 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη εκπομπή με ανοιχτές δωρεές

Χορηγός Επικοινωνίας: gazzetta.gr

Ένα μέλλον γεμάτο χαμόγελα για τα

 

Τελευταία Νέα