ePremierLeague Invitational: Διασυρμός για Λίβερπουλ, νοκ-άουτ η πρωταθλήτρια Γουλβς (vid)

Gazzetta team
ePremierLeague Invitational: Διασυρμός για Λίβερπουλ, νοκ-άουτ η πρωταθλήτρια Γουλβς (vid)

bet365

Εκπλήξεις από νωρίς περιλαμβάνει το δεύτερο ePremierLeague Invitational, με τις δύο φιναλίστ του πρώτου τουρνουά, Γουλβς και Λίβερπουλ να αποκλείονται από τους «16», με τους Reds μάλιστα να δέχονται συντριβή από την Άστον Βίλα με 6-1!
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Μόλις στην δεύτερη μέρα του τουρνουά και ήδη ξέρουμε πως το νέο ePremierLeague Invitational περιμένει διαφορετικές ομάδες στον μεγάλο τελικό.

Η πρωταθλήτρια Γουλβς και η φιναλίστ Λίβερπουλ αποχαιρέτησαν πρόωρα τη διοργάνωση, αποδεικνύοντας ότι χωρίς τους Ντιόγκο Ζότα και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έχουν άλλη δυναμική.

Οι Λύκοι δεν στάθηκαν αντάξιοι της περίστασης και ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ γνώρισε ήττα με κάτω τα χέρια από τον Κόνολι της Μπράιτον (3-0). Το «στραπάτσο», όμως, δεν συγκρίνεται με εκείνο του Χοσέ Ενρίκε, ο οποίος κλήθηκε να εκπροσωπήσει την παλιά του ομάδα, αλλά έδειξε... μετεξεταστέος στο FIFA 20, αποκλειόμενος με το εμφατικό 6-1 από τον Ντέιβις της Άστον Βίλα.

Στα προημιτελικά προκρίθηκαν επίσης η Τσέλσι του Έμερσον Παλμιέρι, όπως και η Σαουθάμπτον με το εντυπωσιακό 7-0 κόντρα στην Έβερτον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα