ePremierLeague Invitational: Ματσάρα Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά (pic & vid)

Gazzetta team
ePremierLeague Invitational: Ματσάρα Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά (pic & vid)

bet365

Πρόωρος τελικός με ματσάρα μεγατόνων στα ημιτελικά του ePremierLeague Invitational, με την Λίβερπουλ του Άρνολντ και την Μάντσεστερ Σίτι του Στέρλινγκ να δίνουν ραντεβού στα ημιτελικά (25/4, 14:00). Πρόκριση για Γουλβς και Μπέρνλι.

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ePremierLeague Invitational, με τις τέσσερις διεκδικήτριες του τίτλου να είναι έτοιμες για «μονομαχία» μετά την πρόκριση τους στην 4η ημέρα του τουρνουά.

Το σπουδαίο ματς της επερχόμενης φάσης είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ σημείωσε δεύτερη σερί πρόκριση, επικρατώντας άνετα της Νιουκάστλ του Κρίστιαν Ατσού με 4-1 κι ετοιμάζεται για μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον άλλοτε Κόκκινο, Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος «καθάρισε» κόντρα στον Αντρέ Γκόμες της Έβερτον με 4-2.

Στα άλλα ζευγάρια, η Γουλβς και ο Ντιόγο Ζότα ήρθαν με κεκτημένη ταχύτητα από την οκτάρα κόντρα στην Λέστερ και απέκλεισαν με σκορ 5-2 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Λις Μουσέ. Απέναντι του, θα βρει την έκπληξη του τουρνουά Μπέρνλι, που με τον Ντουάιτ ΜακΝίλ βρήκε χρυσό γκολ στην παράταση και απέκλεισε Μπράιτον και Νιλ Μοπέ από την συνέχεια.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το μεσημέρι του Σαββάτου (25/4, 14:00 ώρα Ελλάδος) και θα μπορείτε να τους παρακολουθήσετε μέσω του καναλιού της Premier League στο YouTube.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι διασταυρώσεις:

 

Τελευταία Νέα