Ο «κακός» του γερμανικού ποδοσφαίρου νίκησε τον κορονοϊό! (vid)

Gazzetta team
Ο «κακός» του γερμανικού ποδοσφαίρου νίκησε τον κορονοϊό! (vid)

bet365

Η πάλαι ποτέ μισητή Ντινάμο Βερολίνου, το όχημα της Στάζι στην Ανατολική Γερμανία, δημιούργησε ως αντίπαλο και νίκησε την ομάδα του Covid-19 στο FIFA 20, στέλνοντας συμβολικό μήνυμα στην καταπολέμησή του.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Τι μπορείς να πεις όταν ο επί δεκαετίες «εχθρός» του γερμανικού ποδοσφαίρου συναντά και «τσακίζει» τον αόρατο εχθρό που καραδοκεί τους τελευταίους μήνες στην παγκόσμια κοινωνία;

Η ιστορική για τους λάθος λόγους Ντινάμο Βερολίνου, η ομάδα της αστυνομίας στα μέσα του 20ου αιώνα και όχημα των μυστικών υπηρεσιών της Στάζι όχι μόνο το προσπάθησε αλλά και το κατάφερε έστω και σε εικονικό επίπεδο, με συμβολικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η νυν διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να καταπολεμήσει τον ιό στο χορτάρι του FIFA 20. Δημιούργησε λοιπόν την ομάδα FC Corona Covid-19 στο παιχνίδι και οργάνωσε μια ολόκληρη ψηφιακή αγωνιστική ημέρα, προσκαλώντας τους φιλάθλους να συμμετέχουν με δωρεές στη μάχη κατά της πανδημίας.

Μάλιστα, έφτιαξε με αρκετή δόση χιούμορ και το ρόστερ του «ανθυγιεινού» αντιπάλου, με παίκτες όπως ο Arthuro Viral και ο… Quarantinho, οι οποίοι σκόραραν μάλιστα για το αρχικό 3-1 του υπολογιστή κόντρα στη Ντινάμο.

Ωστόσο, το ηχηρό μήνυμα της γερμανικής ομάδας ήρθε με ανατροπή. Τελικό σκορ 4-3, συνολικός απολογισμός χρημάτων από τις δωρεές στα 70.000 ευρώ κι όλα αυτά από την ομάδα με την πιο αρνητική θέση στη συνείδηση των Γερμανών οπαδών που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της χώρας.

Το εγχείρημα της Ντινάμο Βερολίνου αναμένεται, μάλιστα, να έχει και δεύτερο μέρος, με την Λοκομοτίβ Λειψίας, ακόμη έναν σύλλογο από την πρώην Ανατολική Γερμανία να αντιμετωπίζει την ομάδα του κορονοϊού και πάνω από 130 χιλιάδες φίλοι έχουν αγοράσει το εικονικό εισιτήριο του ενός ευρώ για να παρακολουθήσουν live τον αγώνα που θα διεξαχθεί τον Μάιο. Ποιος ξέρει, μπορεί και να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης σε ποδοσφαιρικό επίπεδο από το «Χάμπντεν Παρκ» και τους 147 χιλιάδες θεατές.

 

Τελευταία Νέα