ePremierLeague Invitational: Πεντάρα από Λίβερπουλ και Άρνολντ στη Γιουνάιτεντ (pic & vid)

Gazzetta team
ePremierLeague Invitational: Πεντάρα από Λίβερπουλ και Άρνολντ στη Γιουνάιτεντ (pic & vid)

bet365

Ο σπεσιαλίστας στο FIFA 20 Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είχε κέφια και η Λίβερπουλ διέσυρε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5-1), παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8». Πρόκριση για Σίτι, Νιουκάστλ, οκτάρα (!) της Έβερτον επί της Τσέλσι.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Πάρτι από γκολ και εμφατικές νίκες-προκρίσεις περιλάμβανε η πρώτη δόση της φάσης των «16» στο ePremierLeague Invitational.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ εκπροσώπησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του τραγουδιστή Τομ Γκρέναν, σκορπίζοντας τους Κόκκινους Διαβόλους (5-1) για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η συντριβή πάντως δεν ήταν τόσο βαριά όσο της Τσέλσι του Ρις Τζέιμς, που δέχθηκε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ γκολ από τον Αντρέ Γκόμες και την Έβερτον (8-0).

Σούπερ πρόκριση πανηγύρισε και ο Ραχίμ Στέρλινγκ μετά από ματσάρα με 9 γκολ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας του Γουίλφρεντ Ζαχά (5-4), ενώ το τέταρτο εισιτήριο κατέληξε στον Κρίστιαν Ατσού και τη Νιουκάστλ, που επικράτησε με... buzzer-beater της Τότεναμ του Μούσα Σισοκό (2-1).

Οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες των «16» έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη (23/4) και μπορείτε να τους παρακολουθείτε πάντα από την επίσημη ιστοσελίδα της Premier League και την σελίδα της στο twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα