Gazzetta Cup powered by AXE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-0

bet365

Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη θριαμβεύτρια του Gazzetta Cup powered by AXE, καθώς επικράτησε στον τελικό του Ολυμπιακού με 1-0! Ο Κλωναρίδης, στο 81', εκμεταλλεύτηκε το σοβαρό λάθος του Σεμέδο και με κεφαλιά έκρινε το τρόπαιο.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Το Gazzetta Cup powered by AXE με τη συμμετοχή των gamers της Hellenic Federation of PES ανέδειξε νικήτρια την ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό!

Σε έναν τελικό για γερά νεύρα με δυνατές συγκινήσεις, το γκολ του Κλωναρίδη μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν εκείνο που έκρινε τον τίτλο για την Ένωση με 1-0!

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στον τελικό του Gazzetta Cup powered by AXE πατώντας περιοχή, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν σταθερότατη και απομάκρυνε τους κινδύνους. Αυτά μέχρι το 30' γιατί ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και πίεσε πολύ την άμυνα των κιτρινόμαυρων στη συνέχεια, με τους gamers της ΑΕΚ να χάνουν την κατοχή, αλλά το ημίχρονο να λήγει χωρίς τέρματα.

Η πίεση των gamers του Ολυμπιακού στον τελικό του Gazzetta Cup powered by AXE συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τους Ελ Αραμπί και Φορτούνη να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έψαχναν να βγάλουν αντίδραση. Στο τελευταίο τέταρτο άρχισαν να ανεβαίνουν κι αυτό τους έδωσε και το προβάδισμα στο σκορ. Στο 81' ο Λιβάια έδωσε την ασίστ και ο Κλωναρίδης με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος και το λάθος του Σεμέδο, έκανε το 1-0 μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο του τελικού του Gazzetta Cup powered by AXE.

Η ΑΕΚ κράτησε αυτό το 1-0 μέχρι το τέλος, με τον Μπάρκα να έχει μια σημαντική επέμβαση και τους κιτρινόμαυρους να πανηγυρίζουν στο φινάλε την κούπα!

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Watch Gazzetta Cup Final AEK vs Olympiakos from HFP_PES_Greece on www.twitch.tv
 

Τελευταία Νέα